Caudalie er en hudpleieserie basert på naturlige ingredienser, og med produkter som gir ekte luksusfølelse!

Liker du at produktene du bruker inneholder ingredienser fra naturen? Da er Caudalie definitivt et merke du bør ta en nærmere titt på.
Caudalie er en familieeid merkevare grunnlagt av Mathilde og Bertrand Thomas for 15 år siden. På vingården Château Smith Haut Lafitte i Frankrike, oppdaget paret som eier gården de utrolige antioksidantegenskapene til polyfenoler fra druer og vinstokker. Dette ønsket de å utnytte til bruk på huden, i en hudpleieserie de selv ville utvikle. Med troen på naturlige ingredienser og det de hadde funnet på vingården, skapet de Caudalie, som sakte men sikkert har bygget seg opp til å bli et stort og anerkjent hudpleiemerke i Frankrike.


Ingredienser Caudalie bruker er blant annet organisk druevann og botaniske oljer (som fairtrade argan, borage, nattlysolje, hibiskus, sesam, mandel og muskros).
Vi elsker også at alle Caudalies produkter følger merkets «Cosm-ethics» som vi si at produktene er fri for parabener, phenoxyethanol, mineraloljer, natriumlakkert sulfat, kunstige fargestoffer og animalske ingredienser. Hvert år fordeles 1% av inntektene til miljøvern og økologiske veldedigheter.

Så hva passer deg?

Kultproduktet alle snakker om!


Du har sikkert hørt om den? Caudalie Beauty Elixir – ansiktsmisten som er elsket av kvinner over hele verden! Dette ansiktsvannet hamstrer norske jenter i franske apotek. Og med god grunn. Med naturlige ingredienser og en frisk og crispy duft blir huden fuktet og oppfrisket. En nydelig mist som brukes etter rens, eller makeup, eller bare akkurat når du vil!

Fuktpleie


Er du en av de som alltid lengter etter mer fukt? Da er Vinosource-serien perfekt for deg. Velg den rensen du liker best, og kombiner med fuktserum og en Vionosource dagkrem. Ønsker du en ekstra fuktboost gir Caudalie moisturizing mask nydelig fuktpåfyll!

Anti-age


De aller fleste av oss ønsker å kvitte oss med noen linjer og rynker etter hvert. Caudalies anti age-serier Reservatrol, Premier-Cru og VineActive er proppfulle av gode ingredienser som reservatrol, hyaluronsyre, polyphenoler og oljer. Alt fra naturen.

Fet, blank hud med urenheter


Både unge og voksne kan plages med fet, blank og uren hud. Vinopure er serien som gir huden pleie og samtidig matter ned og motvirker talg og urenheter. Passer både ung og voksen.

Pigmentering og ujevn hudtone


Mørke flekker eller ujevne hudområder er noe de fleste av oss opplever i løpet av livet. Enten som «arr» etter urenheter (kviser), etter hormonell påvirkning som graviditet eller bruk av p-piller, eller etter solskader. Uansett kan de være sjenerende. Caudalie Vinoperfect inneholder Viniferine og skal motvirke pigmentering og ujevnheter i hudtonen.

Kroppspleie

Caudalie er ikke bare ansiktspleie! Serien har mange nydelige kroppsprodukter og solprodukter vi har forelsket oss helt i! Bodylotion har silkemyk konsistens og lukter helt fantastisk, det samme gjelder solkremene og dusjsåpene. Anbefales for deg som ønsker kvalitetsprodukter og som koser deg med gode konsistenser og dufter!

Se alle produktene fra Caudalie her!