Cliniderm solkrem – beskytter og pleier huden i solen.

Solen utsetter huden for store påkjenninger som bidrar til at huden blir både tørrere, grovere og får tidlige aldringstegn, som pigmentering, linjer og rynker. God beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler er derfor en nødvendighet for å sikre oss mot solskader.

Cliniderm solpleie er en serie med solprodukter som sikrer beskyttelse mot solens farlige stråler, samtidig som den tar vare huden din. Spesielt for Cliniderm er at konsistens står i fokus. Uansett om du liker en kremete eller lett solkrem trekker alle solkremene godt og raskt inn i huden. Cliniderm solkremer er også så milde mot huden at de kan brukes av alle, også de med sart og sensitiv hud.

Velg riktig ansiktssolkrem

Huden i ansiktet har ofte andre behov enn huden på kroppen. Noen opplever fet eller blank hud av å bruke solkrem i ansiktet, mens andre kan bli tørre og trenger at solkremen gir næring og fukt. Har du en fet eller kombinert hud er det lurt å velge en lett og mattende konsistens som ikke blir blank, mens en normal til tørr hud vil ha nytte av en fuktgivende solkrem.

Finn dine solkremfavoritter

Hvordan en solkrem oppleves handler mye om preferanser. Noen liker at den føles myk og kremete, andre liker best en tyntflytende konsistens. Og det finnes mange muligheter. Velg lotion hvis du liker kremkonsistens, og gå for en lett lotion eller milk, eller en tørrolje hvis du liker en lettere konsistens.

Ikke glem aftersun

Selv om vi bruker solkrem vil huden kunne bli tørr og sensitiv etter timer i solen. En tørr hud kan flasse og se grå og gusten ut. Gjør det derfor til en rutine alltid å bruke aftersun. En aftersun gir huden masse fukt, den føles avkjølende og gir huden mer glød, med en brunfarge som både ser mørkere ut, og som varer lenger. Cliniderm aftersun er en bestselger som føles fantastisk på huden etter en lang dag i solen!

Se alle solprodukter fra Cliniderm