Med nye, spennende konsistenser og produkttyper og et sterkt engasjement for miljøet har Coola blitt en ny solkremfavoritt!

Det er mange grunner til at vi elsker Coola! Vi elsker at solproduktene er snille mot hav og miljø, slik at vi kan føle oss trygge på at vi ikke skader den fine naturen rundt oss. Vi synes duftene er akkurat passe milde og eksotiske, og digger alle de ulike produkttypene vi kan velge mellom. Det er nemlig ikke lenger bare kremkonsistens som gjelder når vi skal beskyttes fra solen! Coola gir oss både krem, superlette sprayer, mist og serum. Finn dine favoritter blant de mange herlige solproduktene!

Mist og dråper

For deg som ikke nødvendigvis er glad i å bruke solkrem i ansiktet, som synes huden kan bli fet og blank, eller som bare rett og slett liker å holde seg til de vanlige hudpleierutinene – se på disse variantene!

Coola Sun Silk Drops SPF30 er et tyntflytende serum som smøres på huden som siste steg i hudpleierutinen (etter krem), eller som blandes inn i dagkrem eller foundation. Serumet føles så lett at det er en fryd å bruke. En bonus er en nydelig frisk og mild duft. En favoritt hele året!

Er du glad i mist, er Coola Makeup Setting Spray SPF30 et produkt du definitivt bør teste! Denne misten gjør at makeupen sitter lenger, den gir huden en fuktboost, og den sikrer deg SPF30! Perfekt som påfyll gjennom dagen, spesielt for deg som bruker sminke og som vil opprettholde solfaktoren, uten å ødelegge sminken.

Ansiktskremer

Er du mer glad i kremkonsistens på solkrem til ansiktet, har Coola noen kremer med helt fantastisk konsistens. Kremene er superlette, enkle å smøre ut, trekker raskt inn og gir masse fukt. Velg mellom en parfymefri variant, eller mild, frisk duft av agurk eller hvit te. Ønsker du en ekstra matt finish kan du velge Coola Mineral Face SPF30 som er utviklet for en kombinert hud som fort blir blank.

Solkrem til kropp

Liker du kremkonsistens når du skal smøre kroppen med solkrem bør du ta en titt på Coola Classic Body SPF30 eller Coola Sport Body SPF50. Disse solkremene har fløyelsemyke konsistenser som trekker raskt inn og føles som lett bodylotion på huden. En bonus er at de inneholder C-vitamin som gir ekstra antioksidantbeskyttelse, og som sammen med masse fukt forebygger tidlig hudaldring. To storfavoritter!

Solspray

Er du glad i spraykonsistens til kroppen vil du elske solsprayene fra Coola! Misten sprer seg jevnt og lett over huden og kan nesten ikke kjennes. En fantastisk konsistens for deg som liker minst mulig kliss, og enklest mulig påføring. Og ikke minst er den praktisk for menn som har hår på kroppen. Velg mellom en duftfri variant eller nydelige, eksotiske dufter som Tropical Coconut, Pina Colada, Citrus Mimosa og Guava Mango.

Aftersun

Etter soling trenger huden fukt! Coola Aftersun Radical Recovery After Sun Lotion gir avkjølende og lindrende fuktpleie til hud som har vært lenge i solen. Huden får finere glød, og med en brunfarge som varer mye lenger. Vi elsker duften av naturlige ingredienser som lavendel, rosmarin, sedertre og rød mandarin!