Du får kanskje ikke reist til Frankrike denne sommeren, men du kan allikevel skaffe deg dine skjønnhetsfavoritter fra franske apotek!

Det er mange av oss som kjenner på reisetrangen denne sommeren! Vi har alltid elsket Frankrike og kjenner på savnet etter de koselige småbyene, duften av nybakte croissanter og ikke minst skjønnhets-skattene vi alltid tar med oss hjem fra franske apotek. Og sistnevnte er vi ikke alene om! Disse skjønnhetsproduktene har fått kult-status, og er stadig omtalt av influencere og makeupartister verden over.

Men selv om du kanskje skal holde deg i Norge i sommer, kan du nå allikevel sikre deg de franske favorittene her hos oss i Lynx Apotek! Her er våre største favoritter fra franske apotek.

Bioderma Sensibio H2O Micellar rensevann

Dette rensevannet har vi alltid ha i baderomsskapet, og ikke minst med på reise. En storfavoritt som er mild mot huden, og som alltid gjør jobben!

Embryolisse Lait Creme Concentre

Denne klassikeren bli vi aldri lei! Når huden i ansiktet føles tørr er det lite som føles så nydelig som denne kremen! Vi elsker også at den kan brukes som maske for masse ekstra fukt og næring til huden og som SOS-hjelp til tørre neglebånd og albuer!

Klorane Oat Milk tørrsjampo

Ingen over, ingen ved siden av! Denne tørrsjampoen har vi hamstret når vi har vært i utlandet. Håret blir som nyvasket, det får mer volum og lukter mildt, fresht og rent. Helt nydelig som touch-up og super å ha med på tur!

Nuxe Huile Prodigieuse tørrolje

Duften av denne tar oss rett til den franske rivieraen! Bruk den på legger og armer om sommeren for ekstra fukt, næring og superfin glød! Eller dra den gjennom håret etter bad eller dusj for ekstra glans. Denne altmulig-oljen kommer vi tilbake til igjen og igjen! Elsk!

Caudalie Beauty Elixir

Denne har du sikkert lest om i magasiner eller hørt om fra influencere. Misten har en helt nydelig crispy og fresh duft, og gir huden et skikkelig kick! Bruk den for å sette makeup og ellers gjennom dagen når huden trenger fukt eller som en liten oppfrisker. Vi er avhengige!