Vi er mange som opplever at huden er gusten og grå etter vintersesongen. En ansiktsmaske gir huden en boost på få minutter!

Ansiktsmaske er et veldig enkelt, og ofte undervurdert, produkt som kan gjøre stor forskjell på huden. En ansiktsmaske har gjerne en hovedfunksjon som gjør at den jobber målrettet og spesifikt med sin oppgave, om det er å gi fukt, rense, stramme opp eller gi glød. Derfor er den også veldig effektiv!

Multimasking!

Du har kanskje hørt om multimasking? Multimasking er en hot trend om dagen! Og ikke uten grunn. Kombiner ulike masker for å gi huden en skikkelig boost! Et godt tips er først å bruke en eksfolierende (peelende) eller rensende maske, slik at døde hudceller og smuss fjernes fra hudoverflaten. Da vil masken du påfører etterpå komme bedre til, og få bedre effekt. Følg deretter på med en maske som gir huden din det du føler at den trenger, enten det er fukt, oppstramming eller glød. Vi lover at du (og huden din) vil elske det!

Du kan også kombinere flere masker på en gang. Bruk for eksempel en maske for å minske porer i områdene der du har behov for det (typisk i T-sonen, altså hake, nese, panne), og en fuktmaske i resten av ansiktet, der du har behov for fukt. På den måten får du en skreddersydd behandling som gir akkurat din hud det den trenger!

En ansiktsmaske gir skreddersydde og raske resultater!

Finn ansiktsmaskene som passer deg

Start med rens eller peeling!

Peeling eller dyprens kan gjøres på mange måter. Hvilken type du velger er egentlig ikke så farlig, bare du sørger for at døde hudceller, smuss og talg fjernes og huden blir klar og mottakelig for andre gode produkter. Det finnes gode renser, rensemasker, peelinger og peelingmasker, og alle er effektive. De bruker som regel enten korn, leire, fruktsyrer eller enzymer til å rense eller peele huden. Prøv deg fram og finn ut hva du liker best!

Fuktbombene


Absolutt alle har godt av fuktpåfyll etter vinteren. En godt fuktet hud både kjennes og ser friskere, jevnere og sunnere ut. Disse fuktmaskene gir en hud som føles proppet med herlig fuktighet!

Få tilbake gløden


De aller fleste av oss føler oss litt gustne etter vinteren. Og når vårsolen kommer, føles det som om den grå huden blir enda gråere! En glødgivende ansiktsmaske kan fungere på flere ulike måter. En eksfolierende maske vil fjerne døde hudceller og få huden til å fornye seg. Mens en C-vitaminmaske vil bidra til å nøytralisere frie radikaler og jevne ut hudtonen. Uansett – huden vil føles nydelig glattet og frisk!

Stram opp!


Har du begynt å kjenne på at huden ikke er så stram og fast som den en gang var? Da er en oppstrammende ansiktsmaske gull verdt. Huden føles raskt «løftet», strammere og fastere. Perfekt før spesielle anledninger, eller bare akkurat når du føler for det!