Det er vanskelig å velge noen få produkter man liker bedre enn de andre i denne fantastiske serien. Men her har hudpleier Synne valgt ut sine favoritter!

Medik8 super C30 Intens serum

Medik8 super C30 Intens serum er ett av mine favorittserum! Det stimulerer syntesen av nytt kollagen og elastin, reduserer pigmentflekker og forhindrer for tidlige aldringstegn. Utmerket for solskadet hud, og for de som har lyst til å gjøre en innsats for å unngå fremtidige aldringstegn. Fordi sol er en versting i dannelsen av frie radikaler er C-vitamin en fantastisk følgesvenn i sommerhalvåret.

Medik8 Advanced Total protect dagkrem SPF 30

Dette er en lett dagkrem med solbeskyttelse for deg som ønsker å forebygge eller motvirke aldringstegn. Deilig konsistens og supert alt-i-ett produkt. Kan også kombineres med alle serum, avhengig av hva du har lyst til å jobbe med. Love it!

Medik8 Crystal Retinal 6

Og selvsagt må et retinol-produkt med på listen. Medik8 har mange ulike å velge mellom! En stor favoritt hos meg er Medik8 Crystal Retinal 6. Et serum med en meget effektiv form for A-vitamin som øker cellefornyelsen og stimulerer hudens egen kollagensyntese. Dette serumet motvirker aldringstegn og pigmentering, og har også god effekt mot urenheter. Påføres før du går og legger deg og virker gjennom natten.

Medik8 Brightening Powder

For å få max effekt av produktene du bruker er det viktig å bruke en peeling med jevne mellomrom. Jeg har lagt min elsk på Medik8 Brightening powder. Et helt nydelig peeling-pulver som skummes lett opp. Bittesmå korn eksfolierer huden og gjør den supermyk og deilig. Denne har jeg blitt avhengig av! Passer alle, og bør være en del av alles hudpleierutine!

Medik8 Ultimate Recovery Bio Cellulose Mask

Sist, men ikke minst, må jeg anbefale en utrolig god ansiktsmaske. På dager når huden føles tørr og dehydrert, mangler glød og kanskje også er litt sensitiv er denne masken en superhelt! Den beroliger, linder og fukter tørst og sensitiv hud’, og er herlig avkjølende på huden. Helt nydelig!

Er du usikker på hvordan du skal bygge opp din Medik8-hudpleierutine? Les våre råd her!

Se alle produkter fra Medik8!

Denne helgen er det 20% rabatt på HELE serien!