Den svenske influenceren og entreprenøren Kenza Zouiten Subosic er ambassadør for Cosmica og har plukket ut sine største favoritter for ansiktet! Les mer om hvert produkt og hvordan du bruker dem i din hudpleierutine.

COSMICA RENEWING DAILY CLEANSER

Cosmica Renewing Daily Cleanser er en eksfolierende rensemousse med BHA-syre. Den renser huden og fjerner sminke, urenheter og døde hudceller. Etterlater huden klar, ren og myk med naturlig glød.

COSMICA RENEWING FACE OIL

Cosmica Renewing Face Oil er en ansiktsolje som gir næring og glød til huden. Den beskytter og fukter huden din med naturlige oljer, og motvirker aldringstegn med antioksidantene Q10 og vitamin E.

COSMICA PURIFYING DAY CREAM

Cosmica Purifying Day Cream er en lett gelkrem med mattende effekt. Den reduserer blank hud, urenheter og minimerer porer. Den gir en klar hud med synlig mindre linjer og en naturlig glød, og gir intensiv fuktighet i opptil 24 timer.

COSMICA REBALANCING NIGHT BALM

Cosmica Rebalancing Night Balm bekjemper urenheter og de første aldringstegnene, og gir en klar, myk hud med synlige mindre linjer og mer glød. Gir intensiv fuktighet i opptil 24 timer.

COSMICA TIPSER: Slik får du en godt fuktet og glødende hud!

Grunnlaget for et ansikt med fin glød ligger i hudpleien! Vi hjelper deg med en glød andre vil misunne deg! Huden vil bli myk, glatt og strålende!

Rens ansiktet morgen og kveld for å sikre at du kan legge de øvrige produktene på en ren hudoverflate. Ved å eksfoliere ansiktet får du fjernet døde hudceller samtidig som du øker cellefornyelsen, noe som gir mer glød. Pure Glow Renewing Daily Cleanser er en kjemisk peeling, som er basert på syrer. BHA- og AHA-syre er virkelig effektivt når det gjelder å få frem den magiske gløden.

For å få en myk, frisk og glødende ansiktshud, er det viktig at du velger en ansiktskrem som er beregnet for nettopp din hudtype. Cosmicas dagkremer gjør at ansiktet ditt tåler ytre påkjenninger i løpet av dagen, og våre nattkremer pleier og fukter om natten. Pure Glow Purifying Day Cream inneholder C-vitamin og hyaluronsyre som binder fukt og gir huden bedre elastisitet.

I tillegg til dag- og nattkremen er det gunstig å bruke en booster, som for eksempel en olje. Cosmica Renewing Face Oil er en ansiktsolje som gir næring og glød og som du kan bruke morgen og kveld før du påfører fuktighetskrem.