På en dårlig hårdag er det lite som slår magien til en skikkelig god tørrsjampo. Se hvordan du kan bruke favoritten Klorane tørrsjampo i ditt hår!

Du har kanskje sett den i magasiner eller brukt av influencere. Klorane tørrsjampo har vært et fransk ikon-produkt verden over i mange år. Og ikke uten grunn. Den lette sprayen er behagelig i håret, lukter mildt og godt, og er også fantastisk som stylingprodukt!

Lett og frisk!

De fleste av oss har morgener hvor håret føles både flatt, fett og uregjerlig. Har man i tillegg dårlig tid, er tørrsjampo redningen. Men utfordringen med tørrsjampo er gjerne at den kan føles klissete eller seig i håret, noen gir mye hvit farge, eller lukter for mye. Det er derfor vi, og mange kvinner verden over, har lagt sin elsk på Klorane! Konsistensen er superlett, den gir ikke hvit farge, den gir ingen pudderfølelse i håret, og håret føles som nyvasket etter bruk. Helt nydelig!

Mer enn bare tørrsjampo

Men en tørrsjampo brukes ikke bare til å gjøre håret rent! Dette er også et hero-produkt for deg med flatt og livløst hår som vil ha volum og tekstur! Uten å klisse, gir den håret litt mer motstand, slik at det er lettere å sette opp, uten at frisyren sklir ut etter ti minutter, og det gir synlig mer volum i håret. Denne er perfekt å bruke i nyvasket hår for å gjøre det enklere å håndtere.

Hvilken passer deg?

Klorane Dry Shampoo With Oat Milk er klassikeren. Denne har en superlett konsistens og passer for alle. Den er også veldig mild og snill mot hodebunnen, så også du som har sensitiv hodebunn kan bruke denne. Tørrsjampoen fjerner fett hår innerst mot røttene og gjør håret lett og luftig, samt gir håret mer tekstur og volum!

Klorane Dry Shampoo With Nettle er tørrsjampoen for deg som har fett hår og hodebunn. Denne har akkurat de samme egenskapene som Klorane Oat Milk, men inneholder i tillegg ingrediensen Nestle, som er ekstra talgabsorberende, slik at hår som fort blir fett igjen holder seg lettere og renere lenger.

Slik bruker du tørrsjampo!

1. Gre håret godt.

2. Løft opp seksjon for seksjon av håret og spray lett helt inntil røttene. Vær nøye på områdene rundt ansiktet og ører hvor håret fort kan se fett ut.

3. La tørrsjampoen virke et par minutter mens du etterhvert forsiktig masserer lett de områdene du har sprayet.

4. Gre godt gjennom håret. Og vips! Så er håret rent, luftig og volumiøst!