Kundeservice

Lynxapotek.no ble etablert i 2019 med fokus på apotek, hudpleie, livsstil og god netthandel.

Lynxapotek.no er inspirert av fransk apotekkultur, der apotek har en sterk posisjon innen hudpleie, og skjønnhetsidealet kjennetegnes av det naturlige, enkle, jordnære og vakre. Lynxapotek.no er et nettapotek med stort utvalg, lave priser, og med spesialkompetanse innen hudpleie og livsstil, inspirert av den franske apotekskulturen.

Vi er veldig stolte av å kunne tilby deg som kunde en god handleopplevelse og høy grad av veiledning, hjemme i din stue, og med spennende og trygge kvalitetsprodukter levert raskt og trygt, pent pakket, helt hjem til deg. Akkurat sånn vi mener det skal være, og helt i tråd med den franske drømmen som satte denne reisen i gang. Dersom det er noen varer du savner og ikke finner i nettapoteket vårt kan du kontakte oss på post@balderapotek.no eller telefon 22 60 40 01 så hjelper vi deg gjerne.

Lynxapotek.no er en del av Balder Apotek AS som har egen apotek- og driftskonsesjon fra Statens Legemiddelvek, og lynxapotek.no er registrert som godkjent hos Legemiddelverket. Du kan lese mer om trygg handel av legemidler på internett på sidene til Legemiddelverket.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for relevante artikler og gode tilbud. Akkurat nå får du som velkomstgave en rabattkode som gir 10% på ett helt kjøp hos oss.

Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli den første til å få nyheter og gode tilbud!