Kundeservice

Trenger du hjelp?

Kontakt oss hvis du har noen spørsmål eller spør oss på e-post eller chat.

Kontakt oss live chat

Om oss

Fra venstre: Cathrin Fiskerstrand, Line Henrikke Hiorth og Synne Bakker.
Foto: Nanna Wessel Sundt

Lynx Apotek er et helnorsk nettapotek eid og drevet av tre norske kvinner med stor lidenskap for fire ting; apotek, hudpleie, livsstil og god netthandel.

I 2019 satt vi tre kollegene i en norsk apotekkjede og drømte oss bort i fransk apotekkultur, som vi blir så inspirerte av. Der apotek har en sterk posisjon innen hudpleie, og skjønnhetsidealet kjennetegnes av det naturlige, enkle, jordnære og vakre. Av erfaring vet vi at apotekskunder har et stort behov for rådgivning og gode produkter innen hudpleie. Og med vår sterke interesse og kunnskap om hudpleie og livsstil, så var det dette vi hadde lyst til å jobbe med. Så sterk tro hadde vi på dette, at vi valgte å si opp jobbene våre, og satse fullt og helt på et nettapotek med stort utvalg, lave priser, og med spesialkompetanse innen hudpleie og livsstil, inspirert av den franske apotekskulturen.

I underkant av et år etter er Lynx Apotek etablert, og vi tar fatt på oppgaven med å skape dette nisjeapoteket på nett, der du får alt av apotekvarer, et spennende sortiment, lave priser, og høy ekspertise innen hudpleie og livsstil.

Vi er veldig stolte av å kunne tilby deg som kunde en god handleopplevelse og høy grad av veiledning, hjemme i din stue, og med spennende og trygge kvalitetsprodukter levert raskt og trygt, pent pakket, helt hjem til deg. Akkurat sånn vi mener det skal være, og helt i tråd med den franske drømmen som satte denne reisen i gang.

Lynx Apotek holder til i Oslo, har egen apotek- og driftskonsesjon fra Statens Legemiddelvek, og lynxapotek.no er registrert som godkjent hos Legemiddelverket. Du kan lese mer om trygg handel av legemidler på internett på sidene til Legemiddelverket.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for relevante artikler og gode tilbud. Akkurat nå får du som velkomstgave en rabattkode som gir 15% på ett helt kjøp hos oss.

Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli den første til å få nyheter og gode tilbud!