Frakt og retur

Frakt og retur

Frakt

Lynxapotek.no er en del av Balder Apotek AS, og alle våre varer sendes fra vårt lager på St. Olavs plass i Oslo. Det tilkommer ingen ekstra kostnader utover det du betaler i frakt. Vi har fast lavpris på frakt, 49 kr per pakke.

Vi benytter Bring som leveringsleverandør. Pakkene sendes direkte til din postkasse dersom totalvekten er under 2 kg. Hvis pakken ikke får plass i postkassen får du en SMS eller e-post fra Bring med melding om at pakken kan hentes på postkontoret eller Post i Butikk. Bring sender en påminnelse om henting av pakken etter 3 og 11 dager. Er pakken fortsatt ikke hentet etter 14 dager blir den returnert til oss. Vår leveringstid er ca. 3-4 virkedager.

Ved bestilling av legemidler vil pakken sendes som pakke til hentested. Du varsles om at pakken er ankommet via SMS, Posten-appen, e-post eller hentemelding i postkassen. Vi har dessverre ikke anledning til å sende legemidler som krever kjøletransport eller legemidler som er regulert som narkotika. Vi kontakter deg dersom dette gjelder din bestilling.

Nyhet! Pose på døren
Hvis det ikke er plass i postkassen kan sendingen leveres i en Pose på døren i stedet for at den sendes til hentested for utlevering. Du må aktivt bekrefte dette ved bestilling i kassebildet. Vilkår for denne tjenesten er følgende:

  • Pakken må være under 2 kg
  • Avstanden fra postkasse til mottakers dør må ikke være mer enn 250 m.
  • Hus må være tydelig merket med husnummer og oppgang
  • Døren må være tydelig merket med mottakers navn
  • Posten må ha adgang til mottakers dør, f.eks. ved låst ytterdør til felles inngang

Du vil få en SMS/e-post når sendingen er levert som Pose på døren.

Angrerett og retur

Du har 14 dagers returrett på varene du handler hos oss. Varen må være uåpnet og i like god stand som ved levering til deg. Du må selv betale for returen og du benytter følgende returadresse:

Balder Apotek AS
Munchs gate 7
0165 Oslo

Angreretten har noen unntak. Det gjelder:

  • for legemidler eller medisinsk forbruksmateriell, dette er uavhengig av om forseglingen på varene er brutt eller ikke. Dette gjelder også for eksempel ved kjøp av graviditetstester, insulinmålingsinstrumenter og medisiner.
  • for forseglede varer som av hensyn til helsevern eller hygiene, ikke er egnet for retur, og der forseglingen er brutt etter levering.
  • varer som raskt forringes eller raskt går ut på dato.

For fullstedige vilkår, se «Kjøpsvilkår» under Kundeservice.

Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli den første til å få nyheter og gode tilbud!