Ofte stilte spørsmål

Trenger du hjelp?

Kontakt oss hvis du har noen spørsmål eller spør oss på e-post eller chat.

Kontakt oss live chat

Nei, du trenger ikke det. For å kunne benytte seg av alle Klarnas betalingsløsninger må man oppgi personnummeret sitt. Men dersom man ønsker å betale med Visa, MasterCard eller Vipps kan du trykke "hopp over" i feltet der du skriver personnummeret ditt.

Under fanen "mine resepter" finner du et bestillingsskjema. Her fyller du ut personalia og kontaktinformasjon. I feltet for hva du ønsker å bestille kan du skrive navnet på medisinene du trenger. Det er ikke viktig at du skriver navnet på medisinene helt korrekt, våre farmasøyter tar kontakt med deg dersom noe er uklart.

Er du usikker på hva du har tilgjengelig av E-resepter kan du logge deg på mineresepter.no

En farmasøyt har ansvar for nedlasting av dine resepter og håndterer dette på vanlig måte i apoteket.

Har du spørsmål vedrørende legemiddelbruk, bivirkninger el, ta kontakt med en av våre farmasøyter på kundeservice.

En E-resept er en elektronisk resept sendt fra legen din til en sentral database. Alle apotek har tilgang til denne databasen som kalles reseptformidleren.

I reseptformidleren får man opp lister over hvilke gyldige resepter pasientene har tilgjengelig og kan deretter laste ned de aktuelle reseptene.

OBS! Har du fått en papirresept hos legen er denne ikke lastet inn som en E-resept. Da kan den ikke ekspederes i et nettapotek.

Nei. En papirresept må ekspederes i et fysisk apotek.

Apotek må påse at korrekt legemiddel utleveres til rette person. I fysiske apotek er kunder pålagt å fremvise legitimasjon med fødselsnummer for å logge deg på i reseptformidleren. Det samme gjelder for nettapotek.

Et legemiddel har alltid et eller flere aktive virkestoff. Byttbare legemidler har samme type virkestoff i samme mengde, men kan ha et annet navn. Det er statens legemiddelverk som bestemmer hvilke legemidler som er byttbare.

Les mer om generisk bytte her

Angreretten gjelder ikke for legemidler eller medisinsk utstyr. Dette er fordi det er svært strenge krav til korrekt oppbevaring. Etter utlevering til kunde kan ikke apotekene lenger garantere for kvaliteten eller at oppbevaringen er i henhold til kravene.

Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli den første til å få nyheter og gode tilbud!