Line er farmasøyt og apoteker i Lynx apotek. Hun er alltid på jakt etter nye hudpleiefavoritter og saumfarer alle apotek hun kommer over når hun ferierer i utlandet. Her er Lines beautyfavoritter!

1. Det perfekte renseproduktet

Bioderma Sensibio micellarvann er en kultfavoritt fra franske apotek som alltid har vært med i kofferten hjem fra utlandet. Nå det er endelig kommet til Norge. Dette er et renseprodukt du påfører på en bomullpads og som fjerner alt av make-up på en skånsom og effektiv måte. Helt rå!

2. Håndkremen som virkelig funker

Jeg har prøvd en haug av ulike håndkremer og kommer alltid tilbake til Cosmica Hand Rich Cream. For meg er det avgjørende at kremen ikke er klissete og trekker godt inn i huden. I tillegg må kremen lukte fresht og det gjør virkelig denne budsjettvennlige favoritten.

3. Den freshe ansiktssprayen

Nok en kultfavorittt fra franske apotek! Får ikke nok av denne og har brukt den i mange år. Den gir meg en skikkelig fresh følelse når jeg sprayer den i ansiktet og gjør at jeg føler meg mer våken og hydrert. Fast inventar på kontorpulten min.

4. Øyekremen som lindrer godt

På våren kommer pollen og like sikkert vet jeg at den sensitive huden rundt øynene må pleies litt ekstra som følge av allergi. Da er bruker jeg LRP Toleriane Ultra som roer ned huden og dessuten virker kløestillende. Et must for pollensesongen!

5. Ingen over, ingen ved siden

Uten tvil, verdens beste tørrsjampo! Glem alt annet! Denne lukter nydelig (sjelden egenskap for tørrsjampoer) og etterlater et rent, fresht hår. Ikke nok med det, men håret blir voluminøst og mye enklere å style.