Økologisk skjønnhet på sitt beste!

Naturen er full av fantastiske ingredienser som gjør underverker for huden. Det økologiske hudpleiemerket Madara, inspireres av det nordiske klimaet og har tatt utgangspunkt i planter fra dette miljøet i utviklingen av sine produkter. Med øye for detaljer og design og nese for luksus og kvalitet er Madara et nydelig tilskudd i floraen av økologiske hudpleiemerker. Vi står med åpne armer og ønsker det velkommen i vårt hudpleieunivers!

Trygt for naturen – trygt for deg

Madara er opptatt av å ta vare på naturen, og deg. Derfor er produktene økosertifisert. En merking som gir oss en trygghet om at det vi påfører huden er trygt for oss, og for miljøet rundt oss.

Din Madara

Madara hudpleieserie består av både ansiktspleie, kropp- og hårprodukter, alle med den samme rene, økologiske kvaliteten. Her kan du finne produktene som passer deg.

Fukt til tørr hud

Har du en hud som alltid føles tørr og som lengter etter gode kremer som pleier og mykgjør? Madara Deep Moisture-serien gir intens fuktpleie til tørst hud.

SOS-pleie til stresset, dehydrert hud

Når huden føles sliten, matt, dehydrert, stram og sensitiv trenger den sårt fuktighet og beroligende pleie! Og da er det SOS-produktene du bør se til! Huden føles umiddelbart mindre stresset, beroliget og godt fuktet.

Første tegn til aldring

Når de første tegnene på aldring kommer, er det gjerne i form av fine linjer, forstårrede porer og en mer ujevn hudoverflate. Madara Smart antioxidant gir huden beskyttelse mot frie radikaler og sørger for god fukttilførsel. Akkurat det huden trenger. Sjekk også ut Superseed-oljen, som gir huden maskimal tilførsel av næringsrike oljer som gir masse fukt, og motvirker tegn til aldring.

Anti-age

Har du en voksen hud som trenger masse fukt og ingredienser som motvirker aldringstegn som rynker, linjer og manglende spenst? Madara Time Miracle motvirker alle de aldringstegnene vi helst ikke vil se. Bruk den forebyggende fra 30-årsalder, eller som anti age-pleie fra 50+. Passer alle som ønsker å motvirke aldringstegn!

Naturlig kroppspleie

Huden på kroppen utsettes for uttørring og stress hele dagen. Derfor er det godt å vite at produktene vi bruker på den er trygg og ren og gir den pleie og energi. Madara Infusion Blanc er en kroppsserie som lukter nydelig, tilfører fukt, og føles fantastisk på huden. Prv også Madara deodoranter – uten aluminium, kun basert på naturlige ingredienser for å holde deg ren og velduftende.

Vær trygg i solen!

Solfaktor er viktig for å beskytte huden mot solskader. Madara solprodukter er basert på mineralske solfiltre, helt frie for irritanter og miljøskadelige stoffer. Trygge for deg, og trygge for naturen.

Hårpleie fra naturen

Hår og hodebunn kan fort bli stresset og tørt. Sikre deg trygg pleie gjennom naturens egne virkestoffer. Madara hårprodukter er tilpasset ulike hårtyper, og har også en serie for deg som ønsker raskere hårvekst. Velg de produktene som passer deg og ditt hår.

Se alle produkter fra MÁDARA