Noen produkter kommer man tilbake til igjen og igjen. Se hvilke produkter vår hudpleier Synne ikke klarer seg uten!

Caudalie Nourishing Body Lotion

Jeg er veldig lite glad i tørr hud og er dermed storforbruker av bodylotion! Huden ser både grå og gusten ut når den er tørr, og får mye finere farge og mer glød når den er godt fuktet. En favoritt jeg alltid har i hus er Caudalie Nourishing Body Lotion. Denne er lett i konsistensen, og trekker veldig raskt inn i huden. Den gir masse fukt og får bort en tørr, grå og gusten hudoverflate på få sekunder. I tillegg lukter den bare helt nydelig!

Dr. Jart Dermask Water Jet Vital Hydra Solution ansiktsmaske

Når huden skriker etter litt ekstra TLC, så tyr jeg veldig ofte til ansiktsmaskene fra Dr.Jart. En sheetmaske gir en rask quickfix når huden er dehydrert, føles gusten og sliten. Jeg liker i grunn alle variantene, og varierer hvilken jeg velger etter behov. Men skal jeg trekke fram én, er det Dr. Jart+ Dermask Water Jet Vital Hydra Solution. Denne er perfekt når huden føles stram, sensitiv og dehydrert, for eksempel etter en lang dag i solen eller på de morgenene når man skjønner man burde ha lagt seg mye tidligere dagen før.

COOLA Makeup Setting Spray SPF30

Som hudpleier vet jeg altfor godt hva solen gjør med huden. Derfor er jeg veldig nøye med å bruke solkrem hver dag. Spesielt i sommerhalvåret. Og her har jeg en storfavoritt! Coola Makeup Setting Spray SPF30 er helt fantastisk! Denne sprayen bruker jeg hver dag etter jeg har lagt makeupen min. Gjennom sommeren bruker jeg solkrem i tillegg for å få god nok beskyttelse, men som påfyll gjennom dagen er denne helt super! Den har en crisp og fresh duft, er liten og nett, og ser også skikkelig fin ut! Perfekt i vesken til utelunsjen eller før en spontan tur til parken.

Medik8 Blemish Control Pads

Dette produktet er mitt go-to-produkt i perioder når huden ikke spiller på lag og har både sorte prikker og kviser. Jeg har sånne perioder med jevne mellomrom, spesielt om vinteren når huden utsettes for mye tørr og tett inneluft. Disse pads’ene fra Medik8 inneholder 2% salisylsyre som renser opp i porene og motvirker urenheter. Disse morgen og kveld, kombinert med en lett ansikstkrem gir fantastiske resultater!

La Roche Posay Hyalu B5 serum

En godt fuktet hud ser friskere ut, føles bedre, og har mindre fremtredende linjer og rynker. Derfor sverger jeg til masse fukt, hver dag! Ett av mine viktigste tiltak er å bruke et fuktserum morgen og kveld. En av mine store favoritter er La Roche Posay Hyalu B5 fuktserum, som er en skikkelig fuktbombe for huden! Huden får mer glød og blir virkelig «plumpet». Også lukter den så godt! Perfekt å kombinere med andre produkter, uansett hudtype eller hudpleieregime.