Høsten er høytid for å fylle opp lagrene med hverdagsprodukter. Vi har plukket ut våre 10 favoritter og gir deg disse til rabatterte priser!

Det er mange produkter vi bruker hver dag, og som er fort gjort å ta for gitt! Men vi merker det veldig godt når vi er tomme for den gode favoritthåndkremen, tannkremen som føles så frisk hver morgen, eller deodoranten som alltid funker!

Farmasøyt Line og hudpleier Synne har valgt ut sine 10 hverdagsfavoritter som du nå får til ekstra gode priser!

Synnes hverdagsanbefalinger

Vitaminbjørnene er en superfavoritt hos barna og en hyggelig og nyttig del av frokosten hver dag.

Mustela 2in1 hair&body wash er også et produkt barna liker godt! Den skummer godt og lukter nydelig mildt. Akkurat sånn man vil ha det til de små. Et fransk favorittmerke til barna!

Fordi jeg synes huden ofte blir tørr etter sommeren har jeg blitt avhengig av en god dusjolje. Huden føles så nydelig myk etter dusj. Min favoritt akkurat nå er Cosmica Caring dusjolje med parfyme.

Og når vi snakker om sommeren, så har jeg også blitt vant til å ha litt farge på kroppen. For å forlenge den følelsen er jeg helt avhengig av St. Tropez Everyday Bodylotion! Den gir så lett og naturlig farge, og føles som en god og mykgjørende bodylotion. Et must i høstsesongen!

Sist men ikke minst vil jeg anbefale dagkremen La Roche Posay Hyalu B5 dagkrem. Denne kremen er supergod for en dehydrert og gusten hud. Den gir masse fukt, lukter nydelig, og føles lett og frisk. En skikkelig hverdagsfavoritt!

Lines hverdagsfavoritter

En god morgen starter alltid med en tannpuss. Zendium Classic tannkrem er superfresh i smaken, og skummer akkurat passe. Denne har jeg alltid i baderomsskapet.

Å få av seg sminke og smuss fra dagen er også en viktig hverdagsrutine for meg. En god rens er jeg derfor opptatt av. Et produkt jeg alltid kommer tilbake til er Caudalie Instant Foaming Cleanser. Den lukter helt nydelig, og er et mykt skum som føles kjempedeilig på huden.

En god deodorant er et must! Vichy Stress Resist antiperspirant er alltid til å stole på og hjelper meg å holde meg fresh gjennom hele dagen. Ingen over, ingen ved siden av!

Jeg er ikke alltid like flink til å få i meg D-vitamin gjennom kosten. Derfor tyr jeg til et vitamin D-tilskudd. D-pearls kapsler 20mcg gir meg det jeg trenger, og er små, nette kapsler som er enkle å svelge. Anbefales!

At håret kan bli tørt og kjedelig når høsten kommer er ingen hemmelighet. Vichy Dercos Nutient Vitamin sjampo gir akkurat passe fukt og næring, så håret føles mykt og godt. Denne er også skånsom mot hodebunnen slik at jeg ikke blir tørr og får irriterende kløe.