Vi nyter vårsolen! Her er våre solkremfavoritter til ansikt akkurat nå!

Det er lite som er så nydelig som når vårsolen endelig kommer og vi kan nyte lyset og varmen etter en lang vinter. Men vi er ikke så interessert i at solen skal få lage skader, pigmentering og aldringstegn, så vi er raske på å finne fram solkremen! Heldigvis finnes det en drøss med supergode og freshe solkremer til ansikt. Og myten om at solkrem er fet og klissete og gir en blank, fet hud er det bare å glemme! Vi har plukket ut våre solfavoritter til ansikt, som vi skal kose oss med i solen i tiden framover.

COOLA Classic Face SPF 30 Cucumber

Har du enda ikke prøvd solkremene fra COOLA er det på tide! Disse solkremene føles som friske fuktighetskremer på huden, og lukter mildt og nydelig. En storfavoritt er den som lukter agurk. Skikkelig frisk og lett. Perfekt for de som vil ha en solkrem som gir masse fukt, lukter mildt, og som føles lett på huden.

Caudalie Anti-wrinkle Face Suncare SPF 30

En solkrem som lukter skikkelig godt av sol og sommer er noe vi alltid blir glade av! Caudalie er et fantastisk fransk merke som har klart å lage dufter som sender oss rett til en fransk landsby, med friske, duftende blomster på alle gatehjørner. Konsistensen på denne er supermyk, og kremen motvirker også aldringstegn. Perfekt for deg som ønsker å droppe din vanlige anti-age dagkrem, og bare bruke solkrem på solrike dager

Vichy Capital Soleil Pocket Size SPF 50

Det er ikke alltid det er planen å ende opp i solveggen, men noen ganger lokker solen så sterkt at lunsjen plutselig ender opp på en gressplen, på terrassen eller en utekafè. Og derfor har jeg alltid en liten solkrem i vesken. Vichy pocket size er superlett og er derfor ikke noe problem å bruke oppå sminken, noe de fleste er avhengige av. Perfekt nødprodukt når solen frister!

Roche-Posay Anthelios Pigment solkrem SPF50+

Noen ganger har jeg lyst til å droppe makeup , men vil allikevel føle meg fresh. Da er det perfekt med en solkrem som har litt farge. La Roche Posay solkrem mot pigmentering har en lett, frisk farge og er i tillegg utviklet for å motvirke pigmentering, noe de fleste av oss opplever fra tid til annen. Om våren er huden ekstra utsatt. Da er denne en perfekt følgesvenn!

Bioderma

Bioderma er ett av våre franske favorittmerker, og merket er aller mest kjent for sitt micellar rensevann Sensibio H2O. Men vi har også funnet en annen favoritt – ansiktssolkremen Bioderma Photoderm Max Creme SPF50+. Den gir masse fukt, men føles lett på huden, og er så mild at den også passer for de med sensitiv hud!